Zülpichhof 10a, Elst (gld) massage@praktijkthefeeling.nl - 0628089667

Ben jij toe aan een 4-handen massage, of willen jullie een duo-massage aanvragen? Dat kan nu door op de aanvragen te klikken. Vervolgens wordt gekeken of wij echt beide aanwezig kunnen zijn, en wordt de aanvraag bevestigd. Dit om teleurstellingen te voorkomen.
Heb(ben) je/ jullie nog vragen? Neem dan contact op met de praktijk: 0628089667.

Tot snel, Ontspannen groet, Jasper & Nicolien.

4-handen massage welkom

4-handen massage

Wij bieden 4-handen massages aan bij Praktijk The Feeling.

Een 4handen massage is een cadeautje voor jezelf en je lichaam. Je wordt tegelijkertijd door 4 handen gemasseerd. Dit kan synchroon zijn, lange strijkingen gelijktijdig zowel rechts als links van je lichaam. Maar ook juist ongelijk werken. Zo kan je hoofd tegelijk met je voeten gemasseerd worden, of kunnen je arm en je been bijvoorbeeld tegeijk gemasseerd worden. Deze massage wordt zoals alle massages ook in afstemming gegeven, zo kunnen we nog steeds de persoonlijke massage waarborgen en dat doen waar jij op dat moment het meeste baat bij hebt. Kun jij het nog volgen? Of val je ontspannen weg, en laat je al je gedachten los op deze manier?

Voor nu kunnen we alleen maar zeggen, dat de mensen die we deze ervaring hebben mogen geven ons, stuk voor stuk dankbaar waren. We hebben ze een diepe indruk mogen geven die ze niet meer afgepakt kan worden.Wil jij dit ook beleven en ervaren wat een 4-handen massage voor jou is? Maak dan nu een afspraak.

Ontspannen groet Nicolien en Jasper

duo - massage

Wil jij samen met een goede vriend of partner tegelijkertijd een massage ontvangen?
Dit is nu mogelijk bij ons. Zo kun je ervoor kiezen om met elkaar tijdens de massage te spreken, of juist intens in stilte genieten. Geef aan waar jullie behoefte aan hebben, en wij zorgen ervoor dat wij jullie gelijktijdig, een persoonlijk afgestemde massage ervaring bieden.

Ontspannen groet Nicolien en Jasper.

The Feeling, ervaar een meewerkend lichaam & geest. Omdat persoonlijke aandacht werkt
Zülpichhof 10a, Elst (gld) praktijkthefeeling.nl - massage@praktijkthefeeling.nl - 0628089667
Geverifieerd door ExactMetrics