Zülpichhof 10a, Elst (gld) massage@praktijkthefeeling.nl - 0628089667
  1. Home
  2.  » Nijmeegse 4-daagse massages

Wegens overweldigend succes zijn we inmiddels helemaal volgeboekt voor deze editie! Dit jaar hebben we Mike bij ons die blaren en wondverzorging aanbied. Hopelijk is dit natuurlijk niet nodig, maar mocht het nodig zijn dan is het fijn dat daarin de juiste professionele zorg in kan worden gewaarborgd. Je bent dan bij Mike aan het juiste adres. Hij is aanwezig op elke avond, maar je kunt hem ook bereiken via Mike Hendriks 0641823390

Flyer van de Blaren service tijdens de 4-daagse massages van Nijmegen

Ook dit jaar staan wij klaar voor jou!

Je wilt graag die eindstreep halen op vrijdag, hier wandel je stap voor stap voor.
Je gaat en gaat en vergt erg veel van je lichaam. Wij van praktijk The Feeling weten als geen ander hoe fijn het dan is als je een afgestemde massage kunt ontvangen en dat op jouw afgesproken tijd en in een omgeving die bijdraagt aan rust en ontspanning.

Tijdens de 4-daagse is het een komen en gaan van mensen, medewandelaars en heel heel veel contacten. Tegelijkertijd vragen we tijdens de 4-daagse ontzettend veel van ons lichamelijk vermogen. We wandelen, maar stappen door.

Ook door de spierpijn heen. Pijn in de rug, benen, armen, handen…

…Wat kunnen wij jou dan aanbieden? jou bieden? Wij bieden een rustig punt tijdens de 4-daagse.

Bij ons ontvang je een verdiende massage.
Een massage om even je ogen te sluiten, om je opnieuw te voorzien van energie. Om je te verkwikken en om de spieren te behandelen, weer los te maken wat je vastgelopen hebt.

Wij hebben van 18:00 tot 22:00 uur de praktijk speciaal open voor jullie. Klik hiernaast voor alle mogelijkheden. We houden de site zo up-to-date als mogelijk.

 

✓ Massage maakt bewust(er)

Het effect van massage gaat verder dan ontspannen alleen. Heb je last van angstige gevoelens of ben je heel nerveus aangelegd, dan kan regelmatig een massage veel voor je doen.
Spanningen in spieren ontstaan niet alleen door sporten of andere vormen van lichamelijke overbelasting. Spanningen ontstaan ook door verkrampingen als reactie op angst en nervositeit.
Een massage helpt je om je spieren te ontspannen, om je hartslag te kalmeren en je bloeddruk te verlagen. Een massage maakt dat je bewust(er) wordt van wat er eigenlijk speelt. Zodat je opnieuw kunt kiezen wat het is wat je wilt. 

✓ Massage verhoogt de weerstand

Onderzoek wijst uit dat massage de bloedsamenstelling verandert in positieve zin. Van de deelnemers werd voor- en achteraf een bloedmonster genomen. Het aantal lymfocyten (afweer en immuniteit) is aanzienlijk toegenomen. Bovendien werd een afname in het bloed gezien van het hormoon cortisol (stresshormoon).

✓ Massage bevordert de spijsvertering

Een ander positief effect van massage waar veel mensen niet van op de hoogte zijn is dat massage de spijsvertering kan verbeteren. Massage werkt niet alleen in op de huid en de spieren, maar heeft ook invloed op de dieper liggende organen, zoals de spijsverteringsorganen. Massage zorgt voor het optimaliseren van de bloedcirculatie in het lichaam. De toevoer van bloed, met daarin de nodige zuurstof en voedingsstoffen, naar alle organen wordt hierdoor verbeterd. Daarbij verbetert ook de afvoer van afvalstoffen uit de organen. Met als gevolg dat de organen beter zullen functioneren.

The Feeling, ervaar een meewerkend lichaam & geest. Omdat persoonlijke aandacht werkt
Zülpichhof 10a, Elst (gld) praktijkthefeeling.nl - massage@praktijkthefeeling.nl - 0628089667
Geverifieerd door ExactMetrics