1. Home
  2.  » coachingschat

CoachingsChat

online coaching
Van ons’Chat’bare waarde.

Maak de balans op met en voor jezelf tijdens een rustgevende en interactieve CoachingsChat. Ik wil je leren kennen! Wat is jouw situatie en wat is jouw grootste uitdaging? Waarin wil jij een stap vooruit zetten? Ga je mee op onderzoek in jouw online CoachingsChat?


Jijzelf

Als mens komt er veel op je af. Keuzes maken, twijfel, stress of niet de juiste balans in je leven lijken te vinden. Enkele voorbeelden van vraagstukken waarbij ik je tijdens onze chat graag uitdaag om op onderzoek te gaan naar antwoorden die jou bij jezelf brengen. Neem bijvoorbeeld: balans. Balans houden valt niet mee. Soms is het een hele uitdaging om in harmonie met jezelf en je omgeving te kunnen zijn, te kunnen genieten en plezier te hebben in en met de dingen die je doet.
Zonder oordeel luisteren
Je zult ervaren dat het fijn het is om even stil te staan bij jou. Wat wil jij nu eigenlijk echt? Hoe kun je trouw zijn en blijven aan jezelf? Laten we onderzoeken waar jij nou echt gelukkig van wordt. Wat is echt belangrijk voor je? Maar ook: Wat houdt je tegen? Hoe gaat het nu? Maak jij de balans op met jezelf?

(Chat)inzichten

Het plaatje dat je jezelf oplegt of dat is ontstaan onder invloed van buitenaf draait vaak om de buitenkant. Laten we onderzoeken waardoor jij weer in je kracht komt te staan, je weer gaat stralen en gaat doen wat jij het liefste doet!

Digitale Coaching.

Wie zit er achter de chat en hoe is dit tot stand gekomen? Hoe gaat dit in zijn werk bij Praktijk The Feeling?

Achter de chat zit Jasper Schuur een gepassioneerde authentieke coach en masseur. Wat ik iedereen gun, is dat je echt alles uit het leven haalt wat er in zit. Dat jij doet waarvan je gaat stralen. Dat jij straalt, want dan straalt de omgeving met jou mee. Vanuit jouw eigen huis vanop jouw eigen device. Een CoachChat waarbij je achteraf het hele gesprek op schrift hebt staan. Dus je kunt altijd nog eens teruglezen. Een gesprek welke je niet voor hoeft te reizen.
Gebruikmakend van de nieuwste technieken schroom ik niet om mijn drang om mensen te coachen dit coachingspad ook digitaal aan te bieden. Ik coach graag en doe dit het liefst overal en altijd. Kortom, Praktijk The Feeling zet nu ook online-coaching in. Omdat het kan en laagdrempelig is!
Mijn stijl van coaching heeft tijd en rijping gehad. Al snel kreeg mijn coaching vorm tijdens massages. Dit voelde goed, zinvol en ik besloot mij hierin te gaan ontwikkelen. Ik ben een leefstijlcoaching opleiding gaan zoeken die bij mij past, en ben die gaan volgen bij de academie voor leeftijl en gezondheid. Waarbij de nadruk ligt op échte coaching (avleg.nl)
Deze opleiding heb ik met goed gevolg mogen afsluiten en mijn coachingsvaardigheden hebben hierbij een boost gekregen. Nu een half jaar verder heb ik een helder plan: online coachen. Ik wil coaching voor iedereen toegankelijk maken. Want al heb je geen invloed op hoe de wind waait, je kunt de stand van de zeilen altijd veranderen!

Nieuwsgierig geworden?

Wil je in chat? In verbinding met elkaar? Vraag dan nu jouw CoachingsChat aan.

Makkelijk via de site vanaf de plek waar jij helemaal jezelf en comfortabel kunt zijn. Ben je nieuwsgierig, maar weet je nog niet precies of dit is wat jou verder kan helpen?

Vraag dan nu een gratis kennismakings CoachingsChat aan en ervaar in 15 minuten of dit wat is voor jou en wat ik voor jou zou kunnen betekenen, klik nu hier.

Investering

✓ 1 uur* / €75.-
de chat duurt +/- 1 uur waarbij rekening gehouden wordt met eventueel een uitloop van +/-15 minuten.

Coaching op digitale afstand, maar helemaal in verbinding. Zo zou je deze manier nog wel het beste kunnen omschrijven. Digitaal, maar niet minder persoonlijk! Met natuurlijk praktische voordelen zoals ;

✓ geen reistijd/kosten
✓ gewoon vanuit je eigen vertrouwde ruimte
✓ direct je hele gesprek achteraf digitaal zwart op wit. Je zult zien dat ons gesprek nog dagen bij je blijft en kan het fijn zijn om nog eens terug te lezen.

Mijn manier van coachen kent nog meer voordelen.
✓ geen oordelen
✓ alleen maar nieuwsgierig
✓ alle ruimte om bij jezelf stil te kunnen staan
✓ Kom zelf tot je inzichten.
✓ Deze voordelen waarborg ik omdat ik nieuwsgierig ben, onbevangen, en zonder oordeel in gesprekken ben. We staan naast elkaar en daar gaat het om.

 

 

service-station

Blader of swipe hieronder door een uitgewerkt voorbeeld van een CoachingsChat heen. Deze CoachingsChat is geanonimiseerd en gebasseerd op een recent CoachingsChat gesprek. Lees hem door en krijg een goed beeld van hoe jouw eigen CoachingsChat zou kunnen zijn. Welke waarde zou jij uit jouw CoachingsChat willen halen?

The Feeling, ervaar een meewerkend lichaam & geest. Omdat persoonlijke aandacht werkt
praktijkthefeeling.nl - massage@praktijkthefeeling.nl - 0628089667
Geverifieerd door ExactMetrics