Combinatie Massage & Leefstijl

Wil je er achter komen wat het is wat jou echt beweegt? Wat de blokkades bij je zijn? Waar loop je tegen aan? Wat wil je zo graag veranderen, of waar wil je zelfs vanaf?
Ben jij op zoek naar deze antwoorden, en wil je hierbij hulp?

Gun jezelf dan een combinatie van massage en leefstijl sessie met Jasper van Praktijk The Feeling. Deze combinatie is nauwkeurig gekozen en wordt zo efficiënt mogelijk uitgevoerd.

De combinatiewinst:

Op het moment dat je vooraf aan de coachings- sessie afstemt op jou en je lichaam, zal je aandacht al op een hoger niveau gericht zijn. Jij bent nu helemaal gefocust op wat het is wat je wilt bereiken. Vervolgens gaan we in een diepgaand gesprek, realistische doelen stellen en bespreken we wat voor jou de beste manier zal zijn om deze doelen te gaan behalen. 

 

 

Het resultaat:

Een positieve, duurzame verandering. Zodat jij nog steviger en vol van zelfvertrouwen en energie verder kunt! Aandacht Werkt!

Evaluatie:

Na de wandeling hebben we een rustig momentje, met een helende kop matcha thee. Tijdens het evaluatiegesprek, en komen nog de persoonlijke doelen en actiepunten voorbij.


Investering
€ 125,- bij een losse combinatiebehandeling

Tijdsduur: +/- 1,5 uur (voor een pakket, prijs op navraag en op afstemming)
mail: [email protected]
bellen: 0628089667 / klik voor whatsapp

wandeling