De unieke wellness belevenis in Elst bij Arnhem! Boek nu jouw massage reis!

Even helemaal er uit. Het hier en nu loslaten. Wegdromen, bijtanken en tot jezelf komen. Met deze unieke belevenis ervaar je een reis. Je zintuigen worden geprikkeld. Je hoort het, je voelt het en je ervaart het.
Kies jouw bestemming. En vertrek naar Afrika, Australië, Japan, Hollywood of maak een trip naar Animal Planet.
Boek nu jouw eigen massage reis en ervaar wat deze beleving met jou doet.

  • Het is een belevenis, je hebt echt het gevoel op reis te zijn geweest
  • Je ervaart een totale diepe ontspanning
  • Je word gemasseerd op het ritme van de muziek door professionele masseurs
  • Praktijk The Feeling is de enige massagepraktijk in Nederland die de massage
    reizen aanbiedt.

 

 

 

 

 

 

 

Hollywood

Bezoek de movie theme’s in Hollywood.
Laat je onderdompelen en meevoeren met een aantal vooraf geselecteerde symfonische orkesten die theater en film soundtracks spelen.

Persoonlijke reis

persoonlijke bestemming

Reis je graag af naar een persoonlijke bestemming?

Je krijgt in de bevestiging mail een link naar een formulier. Hierop kun je o.a. aangeven op welke muziek jij graag jouw droomreis zou willen beleven. Vul hem in, dan creëren we voor jou een hoogst persoonlijke reis.

Japan

Voel de energie van de Japanse drums
Japan, land van de rijzende zon. Reis mee naar deze unieke bestemming met de ritmes van de Japanse Drumgroepen. De Japanse taiko, tegenwoordig een symbool voor geluk, leidt je mee naar deze prachtige eilandenstaat in de Grote Oceaan. Voel de energie en geniet.

Hoe werkt het?

Via deze website kun je je jouw massage reis boeken. Je kunt zelf een datum en tijdstip kiezen en welke reis je wilt maken.
Een massage reis kost € 75,-. Als bevestiging van je boeking ontvang je je vliegticket en een betaalverzoek.

Klaar voor vertrek
Jouw reis start bij Praktijk The Feeling, aan het Zülphichof 10a in Elst. Hoewel dit in het centrum van Elst is, kun je hier prima (en gratis) jouw auto parkeren. Natuurlijk kun je ook met de fiets of met de bus komen.
Voor de aanvang van jouw reis kun je nog even genieten van een kopje koffie of thee en gebruik maken van het toilet. Ben je er klaar voor? Dan mag je overbodige kleren uit doen en alvast genieten van de warmte.
Boarding
Als jij er klaar voor bent neem je plaats op de comfortabele massagetafel. We bereiden ons voor op de reis en ademen een paar keer goed in en uit. Je voelt de infrarood verwarming je lichaam alvast wat ontspannen. Ga er maar lekker voor liggen, je hoofd rustend in de opening en je armen langs je lichaam. Je mag je ogen dichtdoen als je dat fijn vindt.
Vertrek
Daar gaan we! De muziek start zachtjes vanuit de speaker in de ruimte. De massage begint bij je voeten. Langzaam stijgen we op. De massage verplaatst zicht richting jouw hoofd en oren. Ondertussen neemt de muziek in volume toe. Je begint af te dwalen naar jouw reisbestemming. De koptelefoon wordt opgezet. Je weekt jezelf los van je gedachten en je merkt dat je uit je hoofd steeds verder naar binnen keert.
Op reis

Geniet van de sensaties die je ervaart. Je hoort de klanken. Roffelende trommels, tjilpende vogels, spannende scenes… Je komt tot een steeds diepere ontspanning. Je raakt betoverd door de geluiden van jouw reisbestemming. De muziek begeleid je en de massage raakt je. De massage is helemaal afgestemd op jouw bestemming en sluit aan bij de vibraties van de muziek. Zo beleef je helemaal in jezelf gekeerd een ver oord en kom je tot rust.

Weer landen in het hier en nu
Na een intense reis met muzikale begeleiding en massage zetten we de terugkeer in van jouw reis. De muziek verdwijnt stilletjes naar de achtergrond. De koptelefoon wordt afgezet en het geluid wordt overgenomen door de speakers in de ruimte. Je keert langzaam terug naar je lichaam en in je hoofd. Je voelt hoe de handen jouw lichaam weer loslaten. Je ervaart nu rustig dat je weer terug komt in de ruimte, door te voelen waar je bent, hoe je contact maakt met de massagetafel, waar je lichaam begint en eindigt. Ben je er klaar voor, dan open je je ogen en komt terug in het hier en nu.
Nagenieten
De massagetafel zakt naar beneden toe, als jij er klaar voor bent sta je op en kun je plaats nemen op de stoel. Geniet nog even rustig na met een drankje. Heb je je reis nog niet vooraf afgerekend, dan kun je alsnog via iDeal of met een QR-code betalen.
Deel gerust jouw reisverslag met anderen!

De combi massage & muziek laat je tot jezelf komen. 

Moeite met ontspannen? Toe aan een nieuw avontuur? Even iets voor jou alleen? Met de massage reis stap je echt even uit de realiteit. De kracht van muziek en massage worden gebundeld in een bijzondere wellness belevenis, uniek in Elst.

De combinatie van 3D-muziek die je hoort in jouw koptelefoon en de daarop afgestemde massage, zorgt ervoor dat jij een unieke sensatie beleeft. Je komt los van het hier en nu en dwaalt af naar verre oorden. Waar gaat jouw reis naar toe?

Reisverslag massagereis Hanny Schrijver 2022/2023 Elst @ Praktijk The Feeling

“Twee keer heb ik een massagereis mogen maken. De eerste keer was het lastig ontspannen. Ik zou een verhaal schrijven over de reis en tijdens de massage was ik in mijn hoofd zo druk met wat ik zou schrijven dat ik me maar moeilijk kon ontspannen.

Zelf ben ik niet gewend aan massages en aan gefriemel aan mijn lijf, dus me volledig overgeven blijft lastig. Muziek helpt me doorgaans wel heel goed om te genieten en ontspannen. Als je gewend bent aan massages en je goed kan overgeven, kan ik me voorstellen dat deze massagereis een hele bijzondere ervaring is. Muziek en massage zijn twee zaken die zeer ontspannend werken, dus dit met elkaar combineren is wel heel goed gevonden.

Achteraf bleek de eerste reis een betere ervaring dan de tweede. Ik denk dat ik toen meer onbevangen de reis maakte. De tweede keer had ik ook teveel lichamelijke ongemakken (o.a. gevoelige huid) om me goed te kunnen ontspannen. Graag wil ik mijn ervaring dan ook uiteenzetten aan de hand van passages uit mijn artikel in De Gelderlander van 24 januari 2022:

“De pret begint al thuis als ik via de mail een boarding pass toegestuurd krijg. De verrassing is des te groter als ik zie dat ik de Hollywoodreis ga maken.” Met deze ticket valt op dat Jasper heel goed heeft nagedacht over dit concept en echt aan details heeft gedacht.

De dag dat ik voor het eerst op de massagetafel lag, had ik flink spierpijn van het sporten de dag ervoor. Ik had ook last van mijn onderrug. Ik kon mij niet zo goed ontspannen aan het begin, omdat er een fotograaf om mij heen dartelde en ik toch wat last had lijfschaamte. “Wel wordt me al snel duidelijk wat het idee is achter de massagereis”, schreef ik. “Na de fotosessie begint de vliegreis pas echt. Ik krijg een koptelefoon op en Jasper zet er zelf ook een op.”

Ik hou heel erg van film en van filmmuziek, dus ik genoot al snel van de muziek. “De muziek begint rustig en daarmee ook de massage. Ik mis nog een beetje de herkenbaarheid. […] Na ongeveer een kwart sessie zet ineens een voor mij overbekende muziektune in. […], uit Lord of the Rings, een van mijn favoriete films. Yes, denk ik. Hier ga ik even van genieten. Ik denk dat ik daar wel even uit mijn hoofd stapte. Want je moet wel van hele goede huize komen, wil je mij uit mijn hoofd krijgen.”

Jasper masseert op de maat van de muziek. Tijdens rustige momenten in de muziek, behandelt hij mijn lijf heel rustig, maar tijdens drukke, bombastische stukken, wordt de massage ook steviger. Je massage krijgt daardoor een extra dimensie. Het is eigenlijk een heel eenvoudige, maar bijzondere combinatie.

“Als ik na de sessie langzaam overeind kom, zie ik het gezicht van Jasper glinsteren van het zweet. Het verbaast me niks dat dit voor hem een zeer intensieve sessie is. Want hoewel ik zijn handen voelde, had ik geen flauw idee waar hij zich al die tijd bevond. Ik heb zijn aanwezigheid bijna geen moment gevoeld.”

De massagereis duurt een uur. “Ik heb geen moment gedacht ‘wanneer zijn we nou eens klaar’. En hoewel ik nog steeds veel in mijn hoofd zat, had ik wel het idee dat mijn lichaam volledig ontspannen was.”

Bron: De Gelderlander

The Feeling, ervaar een meewerkend lichaam & geest. Omdat persoonlijke aandacht werkt
praktijkthefeeling.nl - massage@praktijkthefeeling.nl - 0628089667
Geverifieerd door ExactMetrics