Jasper Schuur

Praktijk The Feeling Elst

Praktijk The Feeling is 8 jaar geleden opgericht, nadat ik de opleiding tot masseur heb afgerond. Sindsdien masseer ik fulltime. Veel vanuit de praktijkruimte, maar ook als bedrijfsmasseur of op evenementen. In april 2020 is de nieuwe -rolstoeltoegankelijke- praktijk geopend in het centrum van Elst. In de praktijk ben je niet alleen welkom voor een goede massage, deze kun je nu ook combineren met leefstijlcoaching.

Als masseur en leefstijlcoach ben ik er voor iedereen die blokkades ervaart. Ik help jou de blokkades op te lossen. 

Praktijk The Feeling - Elst

✓ Massages

De manier waarop ik masseer stem ik af op waar jij aan toe bent. Van het oplossen van blokkades bij bijvoorbeeld nek-, schouder- en rugklachten tot ontspanningsmassages. Daarbij gebruik ik verschillende oosterse- en westerse massagetechnieken. Afhankelijk van jouw klachten of wensen wordt de massage daarop afgestemd.

Bekijk de verschillende soorten massages >

✓ Leefstijlcoaching

Sinds 2020 ben ik masseur én leeftstijlcoach. Ogenschijnlijk 2 verschillende beroepen, maar door masseren en coaching te combineren is het gezondheidseffect veel groter. In de praktijk kom ik met zoveel mensen in aanraking die tot ontlading van stress en emotie komen, dat coaching tijdens massage heel natuurlijk werkt. Natuurlijk kun je ook gewoon genieten van alleen een massage.

 Lees meer over leefstijlcoaching>

✓ Bedrijfsmassages

Werk is belastend voor het lichaam. Voor langere duur dezelfde houding innemen of juist in beweging zijn kan tot overbelasting zorgen. Of je nu fysiek zwaar werk hebt, of een kantoorbaan. Als bedrijfsmasseur zorg ik ervoor dat je beter je werk kunt doen.

Lees meer over bedrijfsmassages>

✓ 2011 Basiscursus Intuïtieve Ontwikkeling

Na deze cursus stond ik weer in contact met mijn intuïtie en kon ik daar weer naar luisteren. Mijn intuïtie zei me dat ik mensen zou helpen via massage. Ik zocht een passende opleiding. En ben mijn leven gaan inrichten op het geven van massages.

✓ 2012 / 2013 Massageopleiding Positive Touch

diploma

 

✓ 2014 - 2019

Omdat ik graag bezig ben en zoveel mogelijk mensen wil ontmoeten, zodat ik ze kan laten ervaren wat het is wat ik voor ze kan betekenen. Heb ik geïnvesteerd om op  veel verschillende plekken te masseren.

Denk aan sportactiviteiten, marathon, duurloop, ambtenaren run, Nijmeegse 4-daagse (6 edities), maar ook in een discotheek, op een markt.

Tevens ben ik actief geweest bij Zwembad De Grote Koppel (arnhem), Sauna Steamworks.

En ook ben ik actief geweest bij evenementen met grote bezoekers aantallen en festivalmarkten zoals Sonsbeekpark Theater Avenue (2 edities), Puur Natuur Festival (Zeeland).

Daarnaast ben ik te vinden bij verschillende bedrijven door het land om hun personeel te voorzien van massages.

2020 + Elst, en Opleiding tot Leefstijlcoach

Opening in Elst aan de Zülpichhof 10, mijn droom is daar. Een echte praktijk aan huis, in een centaal toegankelijke omgeving. Hier strijk ik neer en zal ik voortaan de mensen helpen en aandacht kunnen geven. En de start van de Opleiding tot leefstijlcoach. Wat een droomjaar!

Tot ziens in de praktijk.
Prakijk The Feeling, omdat persoonlijke aandacht werkt.