Massagepraktijk The Feeling

Persoonlijke aandacht werkt.

lees hier over de verschillende technieken en de achtergrond van The Feeling.

Wij bieden integrale massage vanuit een holistische visie. Bij ons draait alles om het bevorderen van jouw welzijn en het in balans brengen van lichaam en geest. Onze ervaren masseurs zijn gespecialiseerd in het combineren van verschillende massagetechnieken, zoals bindweefsel massage, Thaise en Ontspanningsmassage. Oftewel westerse en oosterse massagetechnieken worden intuïtief toegepast.
Hierdoor bieden wij een unieke massage-ervaring die volledig is afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen. Bij ons hoef je niet te kiezen voor een specifieke massage, maar geef je aan waar jij behoefte aan hebt. Ons doel is om te zorgen voor ontspanning, balans en een lichaam en geest die opnieuw meewerken. Dit bereiken we door onze volledige aandacht op jou te richten tijdens de massage en ons te richten op jouw specifieke behoeften en wensen.

We begrijpen dat iedereen anders is en dat er geen one-size-fits-all oplossing bestaat als het gaat om het behandelen van fysieke en mentale klachten. Daarom maken we gebruik van een holistische benadering, waarbij we niet alleen kijken naar de specifieke klacht, maar ook naar de oorzaken daarvan en de invloed van leefstijl en omgeving.

Onze integrale massage is niet alleen gericht op ontspanning en het verminderen van stress, maar kan ook helpen bij het verlichten van pijn, het verbeteren van de bloedcirculatie en het versterken van het immuunsysteem. Bovendien kan het bijdragen aan een betere nachtrust en een positiever zelfbeeld.

Bij Praktijk The Feeling hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en een warme, ontspannen sfeer. Onze massages zijn dan ook niet alleen effectief, maar ook een moment van rust en ontspanning waar je echt naar uit kunt kijken.

Dus, of je nu last hebt van stijve spieren, stress of gewoon behoefte hebt aan een moment van pure ontspanning, bij ons ben je aan het juiste adres. Kom langs en ervaar zelf de kracht van integrale massage vanuit een holistische visie.

 

 

Bindweefselmassage

Bij praktijk The Feeling wordt bindweefselmassage toegepast op integrale wijze. Normaal gesproken …

bindweefsel massage

Thaise massage

De effecten van Thaise Massage zijn ook bij Praktijk The Feeling …

thaise massage

Tarieven

60 min €60
75 min €75
90 min €90

4-handen massage €100,- 
duo-massage €120,-
massagereis €75,-
pauzemassage €75,-

Betalen kan achteraf per betaalverzoek of contant.

Openingstijden 

Maandag     08:45 – 14:00/18:30 – 22:00
Dinsdag       10:00 – 22:00
Woensdag   gesloten
Donderdag  10:00 – 22:00
Vrijdag         10:00 – 22:00
Zaterdag      10:00 – 15:00

 

Ontspanningsmassage

Ontspanning ervaar je bij Praktijk The Feeling vaak langdurig en vooral achteraf …

ontspanning

Bedrijfsmassage of stoelmassage

Praktijk The Feeling geeft graag de medewerkers van bedrijven de juiste aandacht op hun werk vooral ter preventie en extra waardering …
bedrijfsmassage


Ben jij toe aan een massage?

The Feeling inspireert je graag, om jezelf te zijn. Neem vrijblijvend contact op met mij, of kom langs bij Praktijk The Feeling Zülpichhof 10, 6662CC Elst.

Voordelen van massages

✓ Afname van stress

Heb jij het zo druk, en leg je jezelf ook zoveel op. Wees wat milder voor jezelf en laat die druk los. Juist bij  Praktijk The Feeling kun je alle last loslaten, zodat je geen stress meer ervaart. Je kunt je weer richten op de dingen in het leven die er voor jou toe doen.

✓ Zorgt voor balans tussen lichaam en geest / vergroot bewustzijn.

Vanuit de massage maak ik contact met jou en je lichaam. Ik nodig je uit tot zelfonderzoek en vanuit deze aandacht en het vertrouwen kun je aan jezelf werken om weer klachtenvrij(er) door het leven te gaan.

✓ Heft blokkades op en laat energie weer stromen

Ervaar jij continue blokkades, en voel jij je (daardoor) laag in je energie? Heb je het gevoel dat je lichaam helemaal vast zit? Laat dan de blokkades opheffen en de energie weer stromen, zodat jij je weer energiek voelt en kunt stralen.

✓ Een uur masseren staat voor je gevoel gelijk als 8 uur slaap

Voel je dat je moe bent, en lukt het maar niet om bij te slapen? Neem dan eens tijd voor jezelf en boek een massage bij Praktijk The Feeling en ervaar wat dit voor je doet.

Ik ben toe ben aan een massage!

Ben je nieuwsgierig geworden?
Heb jij het gevoel dat jij toe bent aan een massage?
Wij nodigen je graag uit.
Maak online een
afspraak en ervaar wat dit voor jou doet.
Je bent welkom, ontspannen groet Nicolien van der Laan & Jasper Schuur.

The Feeling, omdat persoonlijke aandacht werkt.

 

Afstemming

Wij werken met onze handen en voelen met onze handen, harten en hoofden. Hierbij letten we op wat onze intuïtie ons ingeeft en gebruiken we juist die technieken waarbij jij op dat moment baat hebt. Je wordt uitgenodigd om uit je hoofd te komen en nog meer in contact te staan met je lichaam.

Producten

Wij werken met onze handen en voelen met onze handen, hart en hoof. Hierbij werken we met de puurste ingrediënten. Dat is voor ons Kokosolie. Kokos heeft vele gezonde eigenschappen en uitwerkingen voor onder andere de huid. Daarnaast worden onze handen zelf ook vrolijk van de kokosolie dan welke andere olie. Deze combinatie en wetenschap zorgen ervoor dat wij bewust hebben gekozen voor de puurste vormen van deze olie die wij hebben kunnen vinden op de markt.

kokosolie in de praktijk

The Feeling, ervaar een meewerkend lichaam & geest. Omdat persoonlijke aandacht werkt
praktijkthefeeling.nl - massage@praktijkthefeeling.nl - 0628089667
Geverifieerd door ExactMetrics