Massagepraktijk The Feeling

Omdat persoonlijke aandacht werkt
lees hier over de tarieven, verschillende technieken en de achtergrond.

Bindweefselmassage

Bij praktijk The Feeling wordt bindweefselmassage toegepast op integrale wijze. Normaal gesproken …

Thaise massage

De effecten van Thaise Massage zijn ook bij Praktijk The Feeling … 

Tarieven

60 min €60
90 min €80
120 min €120

Betalen kan achteraf per betaalverzoek of contant.

Openingstijden 

Maandag     19:30 – 22:00
Dinsdag       19:30 – 22:00
Woensdag
Donderdag  19:30 – 22:00
Vrijdag          10:00 – 22:00
Zaterdag      10:00 – 14:00

 

Ontspanningsmassage

Ontspanning ervaar je bij Praktijk The Feeling vaak langdurig en vooral achteraf …

Bedrijfsmassage of stoelmassage

Praktijk The Feeling geeft graag de medewerkers van bedrijven de juiste aandacht op hun werk vooral ter preventie en extra waardering …


Ben jij toe aan een massage?

The Feeling inspireert je graag, om jezelf te zijn. Neem vrijblijvend contact op met mij, of kom langs bij Praktijk The Feeling Zülpichhof 10, 6662CC Elst.

Voordelen van massages

✓ Afname van stress

Heb jij het zo druk, en leg je jezelf ook zoveel op. Wees wat milder voor jezelf en laat die druk los. Juist bij  Praktijk The Feeling kun je alle last loslaten, zodat je geen stress meer ervaart. Je kunt je weer richten op de dingen in het leven die er voor jou toe doen.

✓ Zorgt voor balans tussen lichaam en geest / vergroot bewustzijn.

Vanuit de massage maak ik contact met jou en je lichaam. Ik nodig je uit tot zelfonderzoek en vanuit deze aandacht en het vertrouwen kun je aan jezelf werken om weer klachtenvrij(er) door het leven te gaan.

✓ Heft blokkades op en laat energie weer stromen

Ervaar jij continue blokkades, en voel jij je (daardoor) laag in je energie? Heb je het gevoel dat je lichaam helemaal vast zit? Laat dan de blokkades opheffen en de energie weer stromen, zodat jij je weer energiek voelt en kunt stralen.

✓ Een uur masseren staat voor je gevoel gelijk als 8 uur slaap

Voel je dat je moe bent, en lukt het maar niet om bij te slapen? Neem dan eens tijd voor jezelf en boek een massage bij Praktijk The Feeling en ervaar wat dit voor je doet.

Ik ben toe ben aan een massage!

Ben je nieuwsgierig geworden?
Heb jij het gevoel dat jij toe bent aan een massage?
Ik nodig je graag uit.
Maak online een
afspraak en ervaar wat dit voor jou doet.
Je bent welkom, ontspannen groet Jasper Schuur.

The Feeling, omdat persoonlijke aandacht werkt.

 

Afstemming

Ik werk met mijn handen en voel met mijn handen, hart en hoofd. Hierbij let ik op wat mijn intuïtie mij ingeeft en gebruik ik juist die technieken waarbij jij op dat moment baat hebt. Je wordt uitgenodigd om uit je hoofd te komen en nog meer in contact  te staan met je lichaam.

Producten

Ik werk met mijn handen en voel met mijn handen, hart en hoofd. Hierbij werk ik met de puurste ingrediënten. Dat is voor mij Kokosolie van The White Pearl uit Sri Lanka. Kokos heeft vele gezonde eigenschappen en uitwerkingen voor onder andere de huid. Daarnaast worden mijn handen zelf ook vrolijk van de kokosolie dan welke andere olie. Deze combinatie en wetenschap zorgt ervoor dat ik bewust heb gekozen voor de puurste vorm van deze olie die ik heb kunnen vinden op de markt.

Als jij interesse hebt in de kokosolie om zelf te masseren, of voor talloze andere toepassingen, dan kun je of online bestellen of direct bij mij in de praktijk kopen. €28,50 / 1000ml.