1. Home
  2.  » 
  3. The Feeling – massage & coaching Elst
  4.  » 
  5. Massage
  6.  » Bedrijfsmassage of stoelmassages

Op je werk genieten van een welverdiende break?

Ontdek het Ultieme Bedrijfsmassage Ervaring met The Feeling @ The Office

Bij The Feeling @ The Office begrijpen we dat het boeken van bedrijfsmassages soepel en stressvrij moet verlopen, zodat zowel werkgevers als medewerkers optimaal kunnen genieten van deze wellnesservaring op de werkplek. Daarom hebben we niet alleen fantastische massages, maar bieden we ook een volledig geïntegreerd boekings- en reserveringssysteem dat uw bedrijf ontzorgt.

Wat bieden we aan:

Eenvoudige Boekingen:
Met ons gebruiksvriendelijke online portaal kunnen medewerkers eenvoudig hun massage-ervaring plannen op een tijdstip dat voor hen het beste uitkomt.

Persoonlijke Bedrijfspagina:
Elk bedrijf krijgt een eigen bedrijfspagina waarop medewerkers direct toegang hebben tot ons massageschema. Dit zorgt voor een naadloze ervaring en een vlotte reservering.

Notificaties op Maat:
We begrijpen het belang van herinneringen en bevestigingen. Daarom sturen we per e-mail en sms automatische meldingen om ervoor te zorgen dat niemand zijn ontspannende moment mist.

Geen Zorgen voor Werkgevers:
Het beste van alles is dat al deze diensten inbegrepen zijn bij onze bedrijfsmassageservice. Werkgevers kunnen zich ontspannen, wetende dat al het regelwerk in goede handen is.

Kies voor The Feeling @ The Office en ervaar de moeiteloze, stressvrije manier om bedrijfsmassages te regelen. Geef uw medewerkers de luxe van wellness op de werkplek, zonder gedoe.

Maak vandaag nog een afspraak en laat ons uw bedrijfsmassage-ervaring naar een hoger niveau tillen!

Bedrijfsmassages bij bureauwerk

Onze economie wordt meer en meer een kenniseconomie. Ons werk doen wij steeds meer alleen met ons hoofd. Juist voor de kenniswerker is het belangrijk om in contact te blijven met je lijf. Daar zit ontspanning, inspiratie en creativiteit. Ingrediënten die maken dat we met gevoel en zonder ‘kopzorgen’ het denkwerk kunnen blijven doen. Voor de werkgever is het van belang om een productieve, inspirerende werkomgeving te bieden waarbij er ook plaats is voor echt contact en aandacht voor elkaar. The Feeling @ The Office speelt hierop in door het aanbieden van professionele massages op de werkplek. Zo wordt niet alleen de werksfeer, maar ook de positieve gezondheid bevorderd!

Bedrijfsmassages bij fysiek zwaar werk

In deze tijden waarin we vaak teveel van onszelf vragen, en vooral in de zorgsector. Waarbij we ons makkelijker verliezen door ons te richten op juist de ander, en zelf maar door blijven gaan. Totdat je oververmoeid raakt. Wellicht teveel last krijgt van je rug of nek. Dan is het handig dat dit niet hoeft te gebeuren, doordat je tijdig even stil kunt blijven staan bij jezelf. The Feeling @ The Office regelt dan een massage afgestemd op dat wat jij nodig hebt, tijdens en op je werkplek. Zo blijf jij ook gezond en kunnen de mensen waar jij zo hard voor werkt, blijven genieten van wat jij duurzaam en langdurig kunt blijven doen.

Massage

Verdiepende informatie van de massages van Praktijk The Feeling. 

Coaching & Massage combinatie

Ben jij op zoek naar duurzame verandering op de gebieden ‘Voeding, Werk, Relaties, Ontspanning, Slaap of Beweging’

Massage cadeaubon

Geef een gepersonaliseerde massage cadeaubon van
Praktijk The Feeling

Stem meditaties

Voor wanneer je even je ogen wilt sluiten en ontspanning zoekt op de bank.

The Feeling, ervaar een meewerkend lichaam & geest. Omdat persoonlijke aandacht werkt
praktijkthefeeling.nl - massage@praktijkthefeeling.nl - 0628089667
Geverifieerd door ExactMetrics