1. Home
  2.  » 
  3. The Feeling – massage & coaching Elst
  4.  » 
  5. Massage
  6.  » Bedrijfsmassage of stoelmassages

Op je werk genieten van een welverdiende break?

Ontdek de Ultieme Bedrijfsmassage Ervaring met The Feeling @ The Office

Bij The Feeling @ the Office begrijpen we als geen ander dat het boeken van massages op de werkvloer soepel en stressvrij moet verlopen, zodat zowel werkgever als (zorg)medewerker optimaal kan genieten van deze wellness ervaring op de werkplek. Daarom hebben we niet alleen fantastische massages, maar bieden we ook een volledig geïntegreerd boeking- en reserveringssysteem dat uw bedrijf ontzorgt.

Wat bieden we aan:

Bedrijfsmassages in @ The Office en in de zorg:

In een sector waar zelfzorg van vitaal belang is, begrijpen wij als The Feeling @ The Office de unieke behoeften van de zorgomgeving. Onze gespecialiseerde massages op de werkplek zijn ontworpen om niet alleen de werksfeer te verbeteren maar ook de positieve gezondheid in de zorgsector te bevorderen.

Eenvoudige Boekingen:

Met ons gebruiksvriendelijke online portaal kunnen medewerkers eenvoudig hun massage-ervaring plannen op een tijdstip dat voor hen het beste uitkomt.

Persoonlijke Bedrijfspagina:

Elk zorgbedrijf krijgt een eigen pagina waarop de medewerkers direct toegang hebben tot het massageschema. Dit zorgt voor een naadloze ervaring en een vlotte reservering.

Notificaties op Maat:

We begrijpen het belang van herinneringen en bevestigingen. Daarom sturen we per e-mail en sms automatische meldingen om ervoor te zorgen dat niemand zijn ontspannende moment mist.

Geen zorgen voor werkgevers:

Het beste van alles is dat al deze diensten inbegrepen zijn bij onze bedrijfsmassageservice. Werkgevers kunnen zich ontspannen, wetende dat al het regelwerk in goede handen is.

Kies voor The Feeling @ De Zorg en ervaar de moeiteloze, stressvrije manier om bedrijfsmassages te regelen. Geef uw medewerkers de luxe van wellness op de werkplek, zonder gedoe.

Maak vandaag nog een afspraak en laat ons uw bedrijfsmassage-ervaring naar een hoger niveau tillen!


Jasper, met een achtergrond als Leefstijlcoach en eigenaar van Praktijk The Feeling, heeft een diepgaande kennis en ervaring in integrale massage vanuit een holistische visie. Zijn diploma van de Academie voor Leefstijl & Gezondheid benadrukt zijn competentie als masseur en begrip van de connectie tussen lichaam en geest. Jasper’s betrokkenheid bij Pro Persona Geestelijke gezondheidszorg en Pluryn getuigt van zijn toewijding aan het welzijn van anderen.

Met certificaten op het gebied van medicatie, BHV en coaching toont Jasper niet alleen zijn bekwaamheid als masseur, maar ook zijn betrokkenheid bij gezondheid en veiligheid. Zijn diverse werkervaring, variërend van pedagogisch medewerker tot eigenaar van een eenmanszaak, toont zijn veelzijdigheid en vermogen om zich aan te passen aan verschillende omgevingen.

Nicolien van der Laan, een gepassioneerde zorgprofessional met een MBO Helpende achtergrond en ervaring in Kunst en Amusement, heeft een solide basis om een breed scala aan taken in de zorg aan te pakken. Haar werkervaring bij Vilente, Home Instead, en andere zorginstellingen getuigt van haar betrokkenheid bij het bieden van ADL-ondersteuning en activiteiten voor diverse doelgroepen.

Beide professionals hebben een rijke ervaring in het aanbieden van massages binnen het initiatief ‘Massages @ the Office’. Deze waardevolle ervaring heeft Praktijk The Feeling ontwikkeld tot Massages @ The Office, waarbij ze al een aantal jaar expertise hebben opgebouwd in het bieden van ontspannende en verrijkende massages aan (zorg)medewerkers.

 

Kies voor The Feeling @ The Office en ervaar de moeiteloze, stressvrije manier om bedrijfsmassages te regelen. Geef uw medewerkers de luxe van wellness op de werkplek, zonder gedoe. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons uw bedrijfsmassage-ervaring naar een hoger niveau tillen!

Massage

Verdiepende informatie van de massages van Praktijk The Feeling. 

Coaching & Massage combinatie

Ben jij op zoek naar wat het is wat jij het liefste doet?

Massage cadeaubon

Geef een gepersonaliseerde massage cadeaubon van
Praktijk The Feeling

Stem meditaties

Voor wanneer je even je ogen wilt sluiten en ontspanning zoekt op de bank.

The Feeling, ervaar een meewerkend lichaam & geest. Omdat persoonlijke aandacht werkt
praktijkthefeeling.nl - massage@praktijkthefeeling.nl - 0628089667
Geverifieerd door ExactMetrics