Bindweefselmassage

De effecten van de Bindweefsel massage zoals we die kennen, worden ook bereikt bij de massages van Praktijk The Feeling. Bindweefsel is in ons hele lichaam. Het verbindt en ondersteunt organen, gewrichten en spieren.
Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar organen en beschermt tegen infecties. De cellen in het bindweefsel hebben een grote rol bij wondgenezingsprocessen. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings- en afvalstoffen.

Maak nu een afspraak bij Praktijk The Feeling

Omdat persoonlijke aandacht werkt.

✓ Verbetering van de huidconditie

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling.

✓ Stimulering van de doorbloeding

Met behulp van een diepe bindweefselmassage techniek wordt een bepaalde zone geprikkeld, waarbij zowel de doorbloeding van de huid als de staat van de spieren en het bindweefsel wordt verbeterd. Bindweefselmassages worden voornamelijk toegepast bij doorbloedingsproblemen van de huid en spieren.

✓ Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen

Als je jarenlang roofbouw pleegt op je lijf kunnen je bijnieren uitgeput raken. Hierdoor kunnen er verklevingen en ontstekingen in je bindweefsel ontstaan. Ook lange autoritten, slapen op een slecht matras, een chronisch gebrek aan beweging en langdurige stress hebben impact op de conditie van je bindweefsel. Als je bijvoorbeeld last hebt van spanningen trek je onbewust je schouders op. Om je schouders te ondersteunen maakt je lijf extra bindweefsel aan. Het weefsel rond je schouderbladen en nekspieren kan hierdoor verkleven. Hierdoor wordt het na verloop van tijd steeds moeilijker om je schouders te ontspannen en zet stress zich letterlijk vast in je lijf. Bindweefselmassage is hier een mogelijke oplossing tot verbetering van het versoepelen en het ontstressen van het bindweefsel.

✓ Weer ontspannen, en vrij bewegen

Bindweefsel massage is een stevige vorm van massage, waarbij met de handen, knokkels, onderarm en elleboog gewerkt wordt. Er wordt ook op diepere gelegen spieren gewerkt. Je kunt af en toe gevoelige plekken ervaren. Na de bindweefselmassage wordt dan een gevoel van ruimte en rust ervaren.

The Feeling, ervaar een meewerkend lichaam & geest. Omdat persoonlijke aandacht werkt
praktijkthefeeling.nl - massage@praktijkthefeeling.nl - 0628089667
Geverifieerd door ExactMetrics