Thaise Massage Elst

Hier wordt een combinatie van technieken uit verschillende delen van de wereld gebruikt, waaronder China, India en Thailand. De massage omvat rekken, strekken, massage, acupressuur en stretchen om het lichaam in balans te brengen en de gewenste behandeling te bieden. Wat ons uniek maakt, is de persoonlijke aandacht die wordt gegeven. Er wordt rekening gehouden met jouw lichaam en wensen, zodat de massage speciaal op jou is afgestemd. De technieken worden intuïtief gebruikt om de kern van het probleem te bereiken en de klacht op te lossen. Bij Massagepraktijk The Feeling geloven we dat een massage geen vast programma moet zijn, maar een individuele ervaring die past bij de behoeften van het moment.

✓ Voorkomen en verhelpen van zowel lichamelijke als psychische klachten

Het effect van massage gaat verder dan ontspannen alleen. Heb je last van angstige gevoelens of ben je heel nerveus aangelegd, dan kan regelmatig een massage veel voor je doen.
Spanningen in spieren ontstaan niet alleen door sporten of andere vormen van lichamelijke overbelasting. Spanningen ontstaan ook door verkrampingen als reactie op angst en nervositeit.
Een massage helpt je om je spieren te ontspannen, om je hartslag te kalmeren en je bloeddruk te verlagen. Een massage maakt dat je bewust(er) wordt van wat er eigenlijk speelt. Zodat je opnieuw kunt kiezen wat het is wat je wilt. 

✓ Massage verhoogt de weerstand

Onderzoek wijst uit dat massage de bloedsamenstelling verandert in positieve zin. Van de deelnemers werd voor- en achteraf een bloedmonster genomen. Het aantal lymfocyten (afweer en immuniteit) is aanzienlijk toegenomen. Bovendien werd een afname in het bloed gezien van het hormoon cortisol (stresshormoon).

✓ Massage bevordert de spijsvertering

Een ander positief effect van massage waar veel mensen niet van op de hoogte zijn is dat massage de spijsvertering kan verbeteren. Massage werkt niet alleen in op de huid en de spieren, maar heeft ook invloed op de dieper liggende organen, zoals de spijsverteringsorganen. Massage zorgt voor het optimaliseren van de bloedcirculatie in het lichaam. De toevoer van bloed, met daarin de nodige zuurstof en voedingsstoffen, naar alle organen wordt hierdoor verbeterd. Daarbij verbetert ook de afvoer van afvalstoffen uit de organen. Met als gevolg dat de organen beter zullen functioneren.

The Feeling, ervaar een meewerkend lichaam & geest. Omdat persoonlijke aandacht werkt
praktijkthefeeling.nl - massage@praktijkthefeeling.nl - 0628089667
Geverifieerd door ExactMetrics