Thaise Massage Elst

Massagepraktijk The Feeling combineert verschillende technieken uit het Westen en Oosten van de wereld, China, India, en zo ook de Thaise massagetechnieken. Als rekkingen en strekkingen. Om je lichaam de verdiende behandeling te geven. Hierbij breng je het lichaam in balans, door massage, acupressuur en stretchen. De effecten van de Thaise massage worden bereikt door de massages van Praktijk The Feeling.
Wat maakt de massage van Praktijk The Feeling dan uniek?
Thaise Massages bij The Feeling. Omdat praktijk The Feeling Persoonlijke Aandacht is. De massage stemt af op jou en jouw lichaam.
Massage in mijn ogen kan nooit een programma zijn wat afgewerkt wordt.
Juist de afstemming op lichaam en wens van jou, is zo belangrijk om te komen tot bij de kern. Om vervolgens bij de klacht te kunnen komen en deze op te lossen. De technieken worden op intuïtie afgestemd, zodat jij keer op keer de massage ontvangt waarbij jij op dat moment baat hebt.

Maak nu een afspraak bij Praktijk The Feeling

Omdat persoonlijke aandacht werkt.

✓ Voorkomen en verhelpen van zowel lichamelijke als psychische klachten

Het effect van massage gaat verder dan ontspannen alleen. Heb je last van angstige gevoelens of ben je heel nerveus aangelegd, dan kan regelmatig een massage veel voor je doen.
Spanningen in spieren ontstaan niet alleen door sporten of andere vormen van lichamelijke overbelasting. Spanningen ontstaan ook door verkrampingen als reactie op angst en nervositeit.
Een massage helpt je om je spieren te ontspannen, om je hartslag te kalmeren en je bloeddruk te verlagen. Een massage maakt dat je bewust(er) wordt van wat er eigenlijk speelt. Zodat je opnieuw kunt kiezen wat het is wat je wilt. 

✓ Massage verhoogt de weerstand

Onderzoek wijst uit dat massage de bloedsamenstelling verandert in positieve zin. Van de deelnemers werd voor- en achteraf een bloedmonster genomen. Het aantal lymfocyten (afweer en immuniteit) is aanzienlijk toegenomen. Bovendien werd een afname in het bloed gezien van het hormoon cortisol (stresshormoon).

✓ Massage bevordert de spijsvertering

Een ander positief effect van massage waar veel mensen niet van op de hoogte zijn is dat massage de spijsvertering kan verbeteren. Massage werkt niet alleen in op de huid en de spieren, maar heeft ook invloed op de dieper liggende organen, zoals de spijsverteringsorganen. Massage zorgt voor het optimaliseren van de bloedcirculatie in het lichaam. De toevoer van bloed, met daarin de nodige zuurstof en voedingsstoffen, naar alle organen wordt hierdoor verbeterd. Daarbij verbetert ook de afvoer van afvalstoffen uit de organen. Met als gevolg dat de organen beter zullen functioneren.