Nieuws & Referenties

Nieuws:

Korte reclameboodschap:

Voor iedereen die de sfeer wil zien, hier een korte impressie van een massage van The Feeling.

Een kijkje bij praktijk The Feeling

Koala Yoga en Praktijk The Feeling organiseren voor jou een dag vol ontspanning in aandacht!

Klik hier


Praktijk The Feeling heeft de eerste visualisatie, en een korte bondige bodyscan met ademhalingsoefening uitgewerkt. Hier is hij te beluisteren, veel inspiratie plezier.

De ademhalingsoefening & korte bodyscan:

De boswandeling:


Praktijk The Feeling was afgelopen periode op bezoek bij Noldus een bedrijf voor Innovatieve oplossingen voor gedragsonderzoek. Zij hadden een health week georganiseerd en daar was The Feeling natuurlijk ook van de partij. Dit was voor Praktijk The Feeling tevens een kick-of voor The Feeling @ The Office:
Ga naar deze sway
is een test online geplaatst kom er achter in 9 vragen of je baat hebt bij een massage en natuurlijk de positieve gezondheid kunt bevorderen. : https://goo.gl/QjK4RJ 


Vanaf nu elke woensdag op afspraak massages bij u thuis. Maak een afspraak om in uw eigen vertrouwde omgeving gemasseerd te worden. Tot snel @uw thuis.

 Er staan nieuwe blog artikelen klaar en een filmpje

Referenties:

‘Het voelen van mijn diepste eigenheid is weer geactiveerd, het voelt als thuiskomen in mijn pure energie. En die is zó mooi en sterk, dat iedere dag, elk moment en elk gevoel waardevol is geworden. Zelfs zo waardevol dat ik iedereen gun datzelfde te ervaren. Het klinkt misschien wat zweverig, maar ook praktisch gezien zijn ineens deuren geopend en ervaar je liefde te ontvangen, zonder dat je er wat voor doet. Nou ja, het bewust worden van de kracht van je eigen energie is natuurlijk niet niks! En dat is voor mij een onaantastbare levensbron geworden, die ik met Jasper mag delen. Lichaam en geest met elkaar in verbinding brengen, zegt hij. Voor mij is het een ontdekkingsreis naar het pure leven, waarbij aardse elementen ineens relatief zijn geworden.’ -René

Jasper luistert en neemt je serieus. Hij dringt je niks op, maar vertelt wel eerlijk wat hij voelt bij je tijdens de massage en past de massage daarop aan. Een combinatie tussen lichaam en geest. Er komt veel los maar Jasper blijft aandacht voor je houden en helpt je waar nodig. Nu ga ik eens in de paar weken vooreen massage. Ik ben me steeds beter gaan voelen. Ik merkte ook dat de rugklachten die ik altijd had sterk verminderd zijn. Jasper is een prettige persoonlijkheid met echte aandacht voor jou.

Elke keer als ik bij Jasper kom heb ik even een moment voor mijzelf, een moment van ontspanning en ontlading. In het begin vond ik het allemaal nogal eng, ik wist niet wat ik moest verwachten. Jasper stelde mij direct op mijn gemak waardoor het de massagebehandelingen voor mij heel ontspannen heeft gemaakt. Sinds hij verplaatst is naar zijn nieuwe locatie is deze ontspanning nog veel meer aanwezig. Een massage krijgen in een bijzondere bosrijke omgeving waar de paarden langslopen tijdens de massage is echt heel erg speciaal! Je hebt echt het gevoel dat je even een uurtje weg bent van alles, heerlijk! De massage is ontspannend (in het begin pijnlijk omdat het zo hard nodig was) maar de omgeving maakt het helemaal af!’ – Tajna

‘Deze benadering van Jasper heeft mij (nog) bewuster in het leven laten staan en daar ben ik hem zeer dankbaar voor. Ik ga geregeld langs voor een weldadige intensieve massage, waarbij Jasper ook de professionele capaciteiten en de“kracht“ heeft om heel praktisch en bondig een (soms energetisch)klankbord te zijn inzake huidige situaties. Ik denk dat iedereen hier wel bij gebaat zou zijn.’ -Shayam

Jasper gebruikt verschillende technieken en masseert daar waar het op dat moment nodig is. Daarbij is hij een erg prettig persoon. Hij stemt af op je behoeften op dat moment: praten of zwijgen, muziek of stilte. De afstand tussen Zeist en Renkum heb ik er graag voorover. Ik merk dat het echt helpt. Volmondig kan ik zeggen dat ik meer mensen een massagevan Jasper gun!’ – Marthijn

Jasper heeft mij een helende massage gegeven, waarbij hij met aandacht en toewijding mijn klacht heeft behandeld. Hij heeft eerst goed mijn klacht uitgevraagd en hier de massage nauwkeurig op afgestemd. Ik voelde me na de massage letterlijk verlicht!

De massages van Jasper zijn echt een bijzondere ervaring. Hij weet je lichaam en geest te raken en opnieuw van energie te voorzien.

Toen ik bij Jasper in de praktijk kwam, ervoer ik een prettige, rustige sfeer. Jasper is met zijn gehele aandacht bij jou als klant. Hij weet op een zeer betrokken manier je mee te nemen in de massage zodat je werkelijk kan gaan voelen wat je lichaam je te vertellen heeft, je wordt werkelijk (aan) geraakt ! Na de massage voelde ik me totaal anders, ontspannen en gevoed met nieuwe energie. Jasper stemt zijn massage af op wat jij op dat moment nodig hebt.

Jasper masseert met grote aandacht en zorg, en voelt goed aan waar stress of blokkades in je lijf zitten. Door zijn integere manier van masseren, helpt hij je beter bewust te worden van je lichaam. Tegelijkertijd is er diepe ontspanning in een vriendelijke en open sfeer. Na afloop van de massage was ik compleet relaxed in mijn hoofd en lijf. Ik heb er veel aan gehad en beveel Jasper dan ook aan iedereen aan!

Aandacht werkt zeker. Ik ben weer een ervaring rijker, en wat voor ervaring. Dit was niet alleen maar een massage, het was veel en veel meer dan dat. Ik zou dit iedereen gunnen. Bedankt Jasper Schuur.