1. Voorwaarden van de grote massage quiz van Praktijk The Feeling.
  2. De quiz bestaat uit 30 multiple choicevragen, verdeeld over 5 dagen in 3 posts per dag. (via social media kanalen worden de vragen verspreid, maar wil je echt meedoen, klik dan op de link naar het quizformulier. Natuurlijk mag je onder de vragen ook antwoorden posten, ter verduidelijking, de winnaars worden geloot uit de ingezonden complete ingevulde formulieren met de daadwerkelijke quiz.
  3. Elke dag wordt er één groep van 3 vragen gepost op Facebook & Instagram ter verspreiding.
  4. Deelnemers kunnen hun antwoorden geven in de reacties onder de post, maar wil je echt meedingen voor de prijs, klik dan naar het quizformulier. Antwoorden die via privéberichten worden ingediend, tellen (ook) niet mee.
  5. Deelnemers worden aangemoedigd om zichzelf en anderen te taggen in hun reacties, de post te liken en te delen, en te linken naar de pagina van Praktijk The Feeling.
  6. Deelnemers hebben de hele week de tijd om hun antwoorden in te dienen tot 24 uur na de laatste post.
  7. Aan het einde van de week wordt er een winnaar gekozen uit degenen die alle vragen correct hebben beantwoord en die hebben voldaan aan de tag-, like- en linkvoorwaarden.
  8. De winnaar ontvangt een gratis massage bij Praktijk The Feeling.
  9. Als er meer dan één persoon is die alle vragen correct heeft beantwoord, zal er een willekeurige selectie plaatsvinden om de winnaar te bepalen.
  10. De winnaar wordt bekendgemaakt via een reactie onder de post en zal ook persoonlijk worden gecontacteerd voor het maken van een afspraak.
  11. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn en in Nederland wonen om deel te nemen aan de quiz en de prijs te winnen.

We kijken er al naar uit wie de winnar is. Tot snel, Jasper & Nicolien – Praktijk The Feeling

The Feeling, ervaar een meewerkend lichaam & geest. Omdat persoonlijke aandacht werkt
praktijkthefeeling.nl - massage@praktijkthefeeling.nl - 0628089667