Sportmassage

De Sportmassage effecten zoals we die kennen, worden ook bereikt bij de massages van Praktijk The Feeling. Sportmassage is helpen het lichaam sneller te herstellen na een sportieve activiteit of prestatie. Een sportmassage kan ook preventief werken. Sportmassage na de activiteit helpt jou en je lichaam sneller met het herstel. Het is dan ook aan te raden om het liefst zo snel mogelijk na de inspanning de sportmassage te ontvangen. Daarnaast wordt sportmassage ook vaak ingezet bij opgelopen blessures, om zo de niet aangedane gebieden meer ontspanning te bieden die het werk bijna als vanzelf overnemen van het aangedane gebied. Je lichaam is een kei in het overnemen van functies of zelfs compenseren van het aangedane gebied. Dit gaat een tijdje goed, maar vaak wordt de omgeving dan ook overbelast. Het is dan zaak om de omgeving eerst weer soepel te krijgen en te ontlasten, zodat er ook rust kan ontstaan en het aangedane gebied vervolgens door het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer hersteld. Sportmassage dan wel massage is hierbij een uitkomst.

Maak nu een afspraak bij Praktijk The Feeling

Omdat persoonlijke aandacht werkt.

✓ Verbetering van blessures

Een sportmassage is een uitstekende manier om blessures sneller te laten helen.

✓ Stimulering van de doorbloeding

Met behulp van een sportmassage worden zowel de doorbloeding van de huid als de staat van de spieren en het bindweefsel verbeterd.

✓ Reductie van stress

De stress wordt vaak door de omliggende gebieden bemerkt, die functies overnemen van het aangedane gebied, of ter compensatie. Deze stress kan dan worden afgenomen tijdens de sportmassage behandeling.

✓ Weer ontspannen, en vrij bewegen

Sportmassage is een stevige vorm van massage, waarbij met de handen, knokkels, onderarm en elleboog gewerkt wordt. Er wordt ook op diepere gelegen spieren gewerkt. Je kunt af en toe gevoelige plekken ervaren. Na de sportmassage wordt dan een gevoel van ruimte en rust ervaren.

The Feeling, ervaar een meewerkend lichaam & geest. Omdat persoonlijke aandacht werkt
praktijkthefeeling.nl - massage@praktijkthefeeling.nl - 0628089667
Geverifieerd door ExactMetrics