Tarieven

Massages

60 minuten €60, –
90 minuten € 80,-
120 minuten €120,-

Leefstijl

1 consult á €125,-
5 consulten á €600,-

 

Maak nu een afspraak bij Praktijk The Feeling

Omdat persoonlijke aandacht werkt.

✓ Massages bij Praktijk The Feeling

Praktijk The Feeling voorziet u in alles wat u nodig heeft om de massage te ontvangen, u hoeft alleen uzelf mee te nemen. Voor kleden, handdoeken, thee & koffie wordt gezorgd. Zodat u zich alleen maar welkom hoeft te voelen.
Praktijk The Feeling, omdat persoonlijke aandacht werkt.

✓ Voorschriften
  • Gemaakte afspraken kunnen minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak ben ik genoodzaakt om een factuur met de volledige kosten te sturen. Annuleren kan via telefoon en e-mail.
  • Houd er rekening mee dat u niet met een volle maag naar de massagepraktijk komt. Het is beter om een uur voor de massage niet meer te eten.
  • De praktijk is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.
  • Er wordt gezorgd voor een prettige werkruimte en schone doeken. Het is prettig als u ook aan hygiëne denkt, neem bijvoorbeeld vooraf aan uw massage een douche of bad.
  •  Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de massage.

 

✓ Massage bevordert de spijsvertering

Een ander positief effect van massage waar veel mensen niet van op de hoogte zijn is dat massage de spijsvertering kan verbeteren. Massage werkt niet alleen in op de huid en de spieren, maar heeft ook invloed op de dieper liggende organen, zoals de spijsverteringsorganen. Massage zorgt voor het optimaliseren van de bloedcirculatie in het lichaam. De toevoer van bloed, met daarin de nodige zuurstof en voedingsstoffen, naar alle organen wordt hierdoor verbeterd. Daarbij verbetert ook de afvoer van afvalstoffen uit de organen. Met als gevolg dat de organen beter zullen functioneren.