1. Home
  2.  » Veel gestelde vragen
Wat is holistische massage?

Holistische massage is een benadering die lichaam en geest als één geheel beschouwt. Het richt zich op het herstellen van balans en het bevorderen van welzijn door middel van ontspannende aanraking en aandacht voor zowel fysieke als emotionele aspecten.

Welke voordelen biedt holistische massage?

Holistische massage kan stress verminderen, de bloedsomloop verbeteren, spierspanning verlichten, het immuunsysteem stimuleren en een diepe ontspanning bevorderen. Het kan ook helpen bij het loslaten van emotionele spanning en het vergroten van het lichaamsbewustzijn.

Wat kan ik verwachten tijdens een sessie bij The Feeling?

Tijdens een sessie bij The Feeling kunt u een warme en rustgevende omgeving verwachten. Wij werken met jou samen om je behoeften en wensen te begrijpen, zodat de massage op maat wordt gemaakt om aan je specifieke doelen te voldoen.

Welke soorten massageolie worden gebruikt?

Bij The Feeling gebruiken we hoogwaardige natuurlijke kokosolie. Kokosolie is over het algemeen geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Het is zacht genoeg om te worden gebruikt bij mensen met huidaandoeningen of allergieën.

bovendien is kokosolie:

  • Licht en niet-vettig: Kokosolie wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en laat doorgaans geen vettig of plakkerig gevoel achter na de massage. Dit zorgt voor een aangename ervaring voor zowel de ontvanger als de masseur.

  • Verzachtende werking: De aanwezigheid van natuurlijke antioxidanten in kokosolie kan helpen bij het verzachten van de huid en het verminderen van ontstekingen. Het kan ook roodheid en irritatie verminderen.

Worden er cadeaubonnen aangeboden?

Ja, bij The Feeling bieden we cadeaubonnen aan. Het is een geweldige manier om uw dierbaren te verwennen met een ontspannende en verfrissende ervaring. bekijk hier het aanbod

Heb je een andere vraag?

Laat het ons dan weten en we zullen je zo spoedig mogelijk een antwoord op al je vragen geven.

 

Ontspannen groet, Jasper en Nicolien

Tarieven

Massages

60 minuten €60, –
75 minuten €75,-
90 minuten €90,-

Combinatie massage & coaching

1 consult á €90,-
5 consulten á €425,-

 

✓ Massages bij Praktijk The Feeling

Praktijk The Feeling voorziet u in alles wat u nodig heeft om de massage te ontvangen, u hoeft alleen uzelf mee te nemen. Voor kleden, handdoeken, thee & koffie wordt gezorgd. Zodat u zich alleen maar welkom hoeft te voelen.
Praktijk The Feeling, omdat persoonlijke aandacht werkt.

✓ Voorschriften
  • Gemaakte afspraken kunnen minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak ben ik genoodzaakt om een factuur met de volledige kosten te sturen. Annuleren kan via telefoon en e-mail.
  • Houd er rekening mee dat u niet met een volle maag naar de massagepraktijk komt. Het is beter om een uur voor de massage niet meer te eten.
  • De praktijk is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.
  • Er wordt gezorgd voor een prettige werkruimte en schone doeken. Het is prettig als u ook aan hygiëne denkt, neem bijvoorbeeld vooraf aan uw massage een douche of bad.
  •  Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de massage.

 

The Feeling, ervaar een meewerkend lichaam & geest. Omdat persoonlijke aandacht werkt
praktijkthefeeling.nl - massage@praktijkthefeeling.nl - 0628089667
Geverifieerd door ExactMetrics