1. Home
 2.  » Veel gestelde vragen

Q: Wat biedt Praktijk The Feeling aan? A: Praktijk The Feeling biedt een combinatie van massage en coaching om aandacht, balans en ontspanning te creëren voor hun klanten. Ze hebben masseurs met een passie voor intuïtieve massage en een coach met jarenlange ervaring in coaching en een opleiding tot Leefstijlcoach aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid.

Q: Wat is de aanpak van Praktijk The Feeling? A: Praktijk The Feeling werkt op een unieke manier met persoonlijke aandacht en een holistische benadering waarbij ze zich richten op het werken met het lichaam en de geest van hun klanten.

Q: Wat zijn de waarden en normen van Praktijk The Feeling? A: De waarden en normen van Praktijk The Feeling zijn gericht op het creëren van aandacht, balans en ontspanning voor hun klanten. Ze geloven in zelfonderzoek en bewustwording en nodigen klanten uit om deze reis samen met hen aan te gaan.

Q: Wat is Praktijk The Feeling? A: Praktijk The Feeling is een Massage en Coaching praktijk in Elst (GLD), gericht op het helpen van mensen bij het vinden van balans en ontspanning in hun leven. Ze bieden massages en coaching aan die gericht zijn op het herstellen van het evenwicht tussen lichaam en geest. Praktijk The Feeling gelooft in persoonlijke aandacht en een individuele benadering, waarbij behandelingen worden afgestemd op de behoeften en wensen van elke persoon.

Q: Wat biedt Praktijk The Feeling aan? A: Praktijk The Feeling biedt een unieke combinatie van Massage en Coaching aan, gericht op het herstellen van balans en ontspanning in het lichaam en de geest. Ze bieden verschillende soorten massages aan, waaronder de integrale massage, en verschillende soorten coaching sessies die gericht zijn op het doorbreken van belemmerende patronen en het ontwikkelen van positieve gewoonten.

Q: Waar is Praktijk The Feeling gevestigd? A: Praktijk The Feeling is gevestigd aan de Zülpichhof 10a te Elst (GLD).

Q: Wat is een integrale massage? A: Een integrale massage is een holistische massage die gericht is op het behandelen van het lichaam als een geheel. Bij deze massage gaat het om het creëren van een evenwicht tussen de fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten van ons wezen. De massage is niet alleen gericht op het verminderen van fysieke klachten, maar kan ook helpen bij het verlichten van stress, het verbeteren van de ademhaling, het verhogen van het lichaamsbewustzijn, het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van de innerlijke rust.

Q: Wat is het assortiment cadeaubonnen bij Praktijk The Feeling? A: Het assortiment cadeaubonnen bij Praktijk The Feeling is een manier om iemand anders een onvergetelijke ervaring te geven. Of het nu gaat om een speciaal iemand of gewoon om iemand te verrassen, de cadeaubonnen zijn altijd een geweldig cadeau. Laat de gelukkige ontvanger genieten van unieke combinaties van Massage & Coaching, en geef hen de kans om te ontspannen, in balans te komen en zich te verwennen.

Q: Wat is de doelstelling van Praktijk The Feeling? A: De doelstelling van Praktijk The Feeling is om mensen weer in balans te brengen door middel van massage en coaching, zodat ze bewustwording krijgen en kunnen ontspannen. Door het herstellen van het evenwicht tussen lichaam en geest, geloven ze dat mensen een gezonde en gelukkige leefstijl kunnen bereiken.

Q: Hoe kan ik contact opnemen met Praktijk The Feeling? A: Je kunt contact opnemen met Praktijk The Feeling via e-mail op massage@praktijkthefeeling.nl of door een bezoek te brengen aan hun website. Ze staan altijd klaar om te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

 

 

Staat uw vraag er niet tussen? Laat ons dan weten wat jouw vraag is, en we beantwoorden hem graag. Ontspannen groet, Nicolien en Jasper Praktijk The Feeling.

  Tarieven

  Massages

  60 minuten €60, –
  75 minuten €75,-
  90 minuten €90,-

  Combinatie massage & coaching

  1 consult á €90,-
  5 consulten á €425,-

   

  ✓ Massages bij Praktijk The Feeling

  Praktijk The Feeling voorziet u in alles wat u nodig heeft om de massage te ontvangen, u hoeft alleen uzelf mee te nemen. Voor kleden, handdoeken, thee & koffie wordt gezorgd. Zodat u zich alleen maar welkom hoeft te voelen.
  Praktijk The Feeling, omdat persoonlijke aandacht werkt.

  ✓ Voorschriften
  • Gemaakte afspraken kunnen minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak ben ik genoodzaakt om een factuur met de volledige kosten te sturen. Annuleren kan via telefoon en e-mail.
  • Houd er rekening mee dat u niet met een volle maag naar de massagepraktijk komt. Het is beter om een uur voor de massage niet meer te eten.
  • De praktijk is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.
  • Er wordt gezorgd voor een prettige werkruimte en schone doeken. Het is prettig als u ook aan hygiëne denkt, neem bijvoorbeeld vooraf aan uw massage een douche of bad.
  •  Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de massage.

   

  The Feeling, ervaar een meewerkend lichaam & geest. Omdat persoonlijke aandacht werkt
  praktijkthefeeling.nl - massage@praktijkthefeeling.nl - 0628089667