Zülpichhof 10a, Elst (gld) massage@praktijkthefeeling.nl - 0628089667
Wat is integrale massage?

Integrale massage is een holistische benadering van massage die verschillende technieken combineert om balans en harmonie tussen lichaam en geest te bevorderen. Het richt zich op zowel fysieke als energetische aspecten van het welzijn.

Welke voordelen biedt integrale massage?

De voordelen van integrale massage omvatten stressvermindering, ontspanning van spieren, verbeterde bloedcirculatie, emotionele balans en ondersteuning van het algehele welzijn.

Wat kan ik verwachten tijdens een sessie bij The Feeling?

Tijdens een integrale massage kun je een combinatie van massagetechnieken verwachten, afgestemd op jouw behoeften. Dit kan onder andere diepgaande weefselmassage, stretching en energetisch werk omvatten.

Welke soorten massageolie worden gebruikt?

Bij The Feeling gebruiken we hoogwaardige natuurlijke kokosolie. Kokosolie is over het algemeen geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Het is zacht genoeg om te worden gebruikt bij mensen met huidaandoeningen of allergieën.

bovendien is kokosolie:

  • Licht en niet-vettig: Kokosolie wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en laat doorgaans geen vettig of plakkerig gevoel achter na de massage. Dit zorgt voor een aangename ervaring voor zowel de ontvanger als de masseur.

  • Verzachtende werking: De aanwezigheid van natuurlijke antioxidanten in kokosolie kan helpen bij het verzachten van de huid en het verminderen van ontstekingen. Het kan ook roodheid en irritatie verminderen.

Worden er cadeaubonnen aangeboden?

Ja, bij The Feeling bieden we cadeaubonnen aan. Het is een geweldige manier om uw dierbaren te verwennen met een ontspannende en verfrissende ervaring. bekijk hier het aanbod

Heb je een andere vraag?

Laat het ons dan weten en we zullen je zo spoedig mogelijk een antwoord op al je vragen geven.

 

Ontspannen groet, Jasper en Nicolien

Tarieven

 

Massages

60 minuten €60,-
75 minuten €75,-
90 minuten €90,-

Massagereis
Pauzemassage
Combinatie massage & coaching

1 consult á €90,-
5 consulten á €425,-

 

✓ Massages bij Praktijk The Feeling

Praktijk The Feeling voorziet u in alles wat u nodig heeft om de massage te ontvangen, u hoeft alleen uzelf mee te nemen. Voor kleden, handdoeken, thee & koffie wordt gezorgd. Zodat u zich alleen maar welkom hoeft te voelen.
Praktijk The Feeling, omdat persoonlijke aandacht werkt.

✓ Voorschriften
  • Gemaakte afspraken kunnen minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak ben ik genoodzaakt om een factuur met de volledige kosten te sturen. Annuleren kan via telefoon en e-mail.
  • Houd er rekening mee dat u niet met een volle maag naar de massagepraktijk komt. Het is beter om een uur voor de massage niet meer te eten.
  • De praktijk is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.
  • Er wordt gezorgd voor een prettige werkruimte en schone doeken. Het is prettig als u ook aan hygiëne denkt, neem bijvoorbeeld vooraf aan uw massage een douche of bad.
  •  Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de massage.

 

The Feeling, ervaar een meewerkend lichaam & geest. Omdat persoonlijke aandacht werkt
Zülpichhof 10a, Elst (gld) praktijkthefeeling.nl - massage@praktijkthefeeling.nl - 0628089667
Geverifieerd door ExactMetrics