Video

reclamefilm dit is waar the Feeling voor staat!
Een kijkje bij Praktijk The Feeling

 

Praktijk The Feeling nodigt u uit from Jasper Q Schuur on Vimeo.

Massages afgestemd op u en uw lichaam.

Visualisaties

ademhalingsoefening & bodyscan
boswandeling
strandwandeling

‘Naast het masseren ben ik ook de kracht van visualisaties aan het verkennen. Ik heb het idee uitgewerkt om verschillende activiteiten  in de vorm van begeleide visualisaties te delen. Deze visualisaties hebben als doel om even je hoofd leeg te kunnen maken, terwijl je lekker zit of ligt op je bank met je ogen dicht.’

In een paar minuten ‘jezelf resetten’ en ‘je hoofd leeg maken’, terwijl je op je eigen bank ligt.
Na een periode van inspanning op het werk, ben je toe aan vrije tijd, ontspanning en even je hoofd leeg maken.
Vaak kies je hiervoor fysieke inspanning. Bijvoorbeeld hardlopen, skaten, wandelen.
Soms heb je maar beperkt tijd en lig je even op de bank en luister je naar een muziekje. Dat is natuurlijk ook helemaal prima.
Hoe zou het zijn voor jou om als je op de bank ligt, en wanneer jij je ogen dicht hebt hetzelfde effect teweeg zou brengen als die fysieke inspanning, namelijk jezelf resetten en je hoofd leeg maken, om daarna te barsten van de energie.

Dit kan nu met het Actieve Visualisatie Programma (Actieve Visualisatie Programma). Tijdens het AVP wordt je eerst bewust-actief op jezelf afgestemd door ademhalingsoefening en een korte bodyscan.
Vervolgens kies je een activiteit uit en wordt je daarin stap voor stap begeleidt. Hoe meer je je focust op het moment, hoe krachtiger het effect. De ervaring wordt versterkt door speciaal geselecteerde en gecomponeerde muziek en geluiden.

Tijdens de activiteit krijg je instrumenten aangereikt om je hoofd leeg te maken. Zodat je aandacht terug krijgt die je opnieuw kan richten op zaken die voor jou belangrijk zijn, die er voor jou en je omgeving toe doen.

Visualisatie is een krachtige techniek waarmee je je eigen ‘programmering’ kunt veranderen. Anders denken, anders voelen, anders reageren. Je kunt jezelf ‘programmeren’ om gezond en blij te zijn. Door visualisatie kun je je lichamelijk beter voelen. Omdat visualiseren in je hersenen verbindingen maakt met de motoriek en het lichaam, kun je door visualisatie rechtstreeks je hoofd helderder maken. Je kunt vrolijker, enthousiaster, liefdevoller en krachtiger zijn. Of juist zachter en rustiger.

De verhalen zijn door mijzelf geschreven, ingesproken en gemonteerd. De geluiden komen van internet en bij elke visualisatie heb ik de geluid credit vermeld.

Veel inspiratie, rust en plezier met visualiseren gewenst.
Mocht je zelf een wens voor visualisatie hebben, geef dit dan aan per mail. Zodat ik het programma steeds verder kan uitbreiden en nieuwe visualisaties kan blijven toevoegen.

ademhalingsoefening & bodyscan
boswandeling
strandwandeling