Wandel inspiratie & coaching

Wil je er achter komen tijdens een ontspannen wandeling wat het is wat jou echt beweegt? Wat de blokkades bij je zijn? Wil je weten hoe je deze kunt oplossen door je er bewust van te zijn?

Gun jezelf dan een wandelsessie met Jasper van Praktijk The Feeling. Ofwel een openhartig gesprek in een omgeving die bijdraagt aan rust inspiratie en ontspanning. Een wandeling waar je inzichten krijgt in wat je passie is.
Hoe je deze met praktische handvatten opnieuw en gericht kan laten groeien. Waar er ruimte is om de ballast los te laten. Met als doel dat je weer kunt stralen. Met vernieuwde energie aandacht kunt geven aan dat wat voor jou belangrijk is.

Na de wandeling hebben we een rustig momentje voor jezelf met een helende kop matcha thee. En is er tijd voor een evaluatiegesprek, waarin we de praktische inzichten voor jou noteren in je persoonlijke verslag.

Je krijgt het verslag van de wandeling na afloop direct toegestuurd. Zodat je deze nog eens rustig na kunt lezen en de wandeling en de inzichten een blijvende waarde behoudt.


Investering € 100,-
Tijd +/- 1,5 uur

mail: [email protected]
bellen: 0628089667

Wandelroutes vooraf of na afloop (optioneel)

wandeling

De groene natuurlijke omgeving van de praktijk draagt bij aan ontspanning, rust en inspiratie.

Om de massage dieper in te laten werken, kun je na afloop een wandeling maken. Om het makkelijk te maken, zijn hier drie suggesties voor korte wandelingen. De rode route duurt ongeveer 10 minuten en de blauwe en groene route ieder 20 minuten. Met de QR code kun je de routes bekijken op je smartphone.