1. Home
  2.  » integrale massage wanneer
Voor verlichting van spanning en stress

Integrale massage kan helpen om spanning en stress te verminderen door het verminderen van spierspanning en het bevorderen van ontspanning.

Verbetering van de slaap

Integrale massage kan helpen om de slaap te verbeteren door het bevorderen van ontspanning en het verminderen van angst en spanning.

Verlichting van spierpijn

Integrale massage kan helpen om spierpijn en stijfheid te verminderen door het verminderen van spierspanning en het verbeteren van de bloedcirculatie.

Verlichting van gewrichtspijn

Integrale massage kan helpen om gewrichtspijn te verminderen door het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van spierspanning rond de gewrichten.

 

Verbetering van de houding

Integrale massage kan helpen om de houding te verbeteren door het verminderen van spierspanning en het bevorderen van ontspanning in de spieren die betrokken zijn bij de houding.

Versterking van het immuunsysteem

Integrale massage kan helpen om het immuunsysteem te versterken door het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning.

Verlichting van hoofdpijn en migraine

Integrale massage kan helpen om hoofdpijn en migraine te verminderen door het verminderen van spierspanning en het verbeteren van de bloedcirculatie.

Verbetering van de spijsvertering

Integrale massage kan helpen om de spijsvertering te verbeteren door het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning.

Verhoging van de energie

Integrale massage kan helpen om de energie te verhogen door het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van spierspanning.

Verbetering van het algehele welzijn

Integrale massage kan helpen om het algehele welzijn te verbeteren door het verminderen van stress, het bevorderen van ontspanning en het verbeteren van de bloedcirculatie en het immuunsysteem.

Tarieven

Massages

60 minuten €60, –
75 minuten €75,-
90 minuten €90,-

Combinatie massage & coaching

1 consult á €90,-
5 consulten á €425,-

 

✓ Massages bij Praktijk The Feeling

Kom genieten van een heerlijke massage bij Praktijk The Feeling! Wij voorzien jou van alles wat je nodig hebt, jij hoeft alleen jezelf mee te nemen. Kleden, handdoeken, thee & koffie worden allemaal voor je verzorgd, zodat jij je alleen maar hoeft te concentreren op ontspannen en je welkom voelen. Ervaar onze persoonlijke aandacht en ontdek waarom Praktijk The Feeling de perfecte plek is voor jou. Boek nu jouw massage en geef jezelf de ultieme verwennerij die je verdient!

✓ Voorschriften
  • Maak nu jouw afspraak voor een massage bij ons en annuleer kosteloos tot minimaal 24 uur voor aanvang van de afspraak. Let op: bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak brengen wij de volledige kosten in rekening. Je kunt annuleren via telefoon en e-mail.
  • Kom met een lege maag naar onze massagepraktijk. Eet minstens een uur voor de massage niet meer, voor een optimaal resultaat.
  • Zorg voor hygiëne en neem bijvoorbeeld voorafgaand aan de massage een douche of bad. Wij zorgen voor een prettige werkruimte en schone doeken.
  • Houd er rekening mee dat de praktijk niet aansprakelijk is voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen. Laat waardevolle spullen dus thuis of berg ze veilig op.
  • Tijdens de massage vragen wij je vriendelijk om je mobiele telefoon uit te schakelen, zodat je ongestoord kunt ontspannen.

Boek nu je massage en geniet van onze professionele service en ontspannende sfeer!

 

The Feeling, ervaar een meewerkend lichaam & geest. Omdat persoonlijke aandacht werkt
praktijkthefeeling.nl - massage@praktijkthefeeling.nl - 0628089667
Geverifieerd door ExactMetrics