🌈 Welkom bij The Feeling 🌈 Bij The Feeling omarmen we diversiteit en inclusie als een kernwaarde van wie we zijn. We willen met trots benadrukken dat iedereen van harte welkom is in onze praktijk. Voor ons is het vanzelfsprekend dat iedereen het onvervreemdbare recht heeft om zichzelf te zijn en zich volledig geaccepteerd en gerespecteerd te voelen.

We  zetten ons in om een veilige en ondersteunende ruimte te bieden waar iedereen zichzelf kan zijn zonder angst voor oordeel of discriminatie. Onze massagetherapie is ontworpen om welzijn te bevorderen en stress te verminderen, ongeacht wie je bent.

Of je nu alleen komt voor een individuele massage, met je partner, vrienden, we verwelkomen je met open armen. Onze toewijding aan respect en gelijkheid geldt voor iedereen die onze praktijk bezoekt.

Bij The Feeling koesteren we het geloof in de kracht van massage om niet alleen het lichaam in balans te brengen, maar ook de geest en het hart.  We hopen van harte dat onze praktijk een plek is waar je kunt ontspannen, herstellen en volledig jezelf kunt zijn.  We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen voor een massage-ervaring die je zal helpen om in balans te komen en te gedijen, precies zoals je bent. ✨ The Feeling - Massage voor Iedereen