The Feeling in Elst  Massage & Leefstijl

Jasper Schuur  Masseur & Leefstijlcoach

# 2021 Al 1 jaar gevestigd in Elst  Ontwikkelingen bij  Praktijk The Feeling

✓ The Feeling staat niet stil, en is bezig met bewustwording, coaching en veel kennis opdoen via boeken/ opleiding / om zo tot nieuwe inzichten te komen.  Om toe te passen om tot een zo  goed mogelijk afgestemde massage te komen. 

#Ontwikkelingen 

Ontwikkelingen

Massage van Praktijk The Feeling,  afgestemd op u en uw lichaam. U ervaart direct een positieve verandering wanneer je jezelf aandacht gunt, en deze kan ontvangen.

#Ontwikkelingen 

Verdieping

De aankomende periode zal Praktijk The Feeling zich richten op de massages en coaching technieken om zoveel mogelijk en zo goed mogelijk de ontvanger te kunnen helpen in dat wat hij/zij het liefste wil bereiken.  Af van de lichamelijke on-gemakken/ klachten. Of af van al het gepieker en gestress. Natuurlijk kan dit ook gecombineerd.

#Ontwikkelingen 

Verdieping

Dit zal zich uiten in onder andere, verdiepende coachingsvaardigheden ontwikkelen. (opleiding lifestyle coach Betere aandacht voor pure ontspanning /ademhaling. Opleiding van dixhoorn techniek. Richten op gezonder genieten en hiermee anderen inspireren.  En deze nieuwe verworvenheden in jouw massage verwerken, zodat jij en je lichaam de aandacht krijgt die jij verdient.